Olen jo voittanut

Olen erittäin iloinen, että lähdin ehdokkaaksi näissä vaaleissa. Olen oppinut valtavasti tämän kevään aikana ja kerännyt tietoa todella monesta tärkeästä aiheesta. Olen jutellut satojen ihmisten kanssa netissä ja livenä. Mulle kohtaaminen onkin kaikkein tärkeintä politiikkaa. On uskomattoman upeata olla tuttujen ja tuntemattomien ihhmisten luottamuksen arvoinen. Täytyy olla todella kiitollinen, kun niin moni ihminen on jakanut mulle oman tarinansa mun kanssa. Juuri niistä tarinoista syntyy pohja arvojeni mukaiselle politiikalle. Ihmiset ovat hyvin huolissaan tulevaisuudesta ja minä olen valmis tekemään töitä sen parantamisen eteen yhdessä.

Yksin en olisi selvinnbyt tästä jopa yllättävän raskaasta myllerryksestä. Mulla on onneksi äiti ja isä, jotka ovat tukeneet mua aina ihan missä tahansa projektissa mihin olen keksinyt ryhtyä. Äiti on tehnyt heijastin rintamerkkejä käsin ja ollut mukana toreilla. Äiti on myös kuunnellut ja auttanut jaksamaan silloinkin kun on tuntunut, että mikään ei suju. Isä on jakanut vaalilehtiä ja flyeireita, hakenut posteja sieltä täältä, valmistanut tienvarsimainoksiin telineitä ja vienyt paikalleen ja kuskannut mua vaalitoreille. Isä on myös kuunnellut ja ymmärtänyt koko kevään mua, niinkuin aina muutenkin.

Mun vaimo on ollut aina mukana ja tämä vaalikampanja on ollut myös yhteinen. Vaimon ideat kampanjan suhteen on ollut tärkeitä ja apu tapahtumien järjestämisessä suuri. Vaimo on myös pyrittänyt perheen arkea silloin, kun minä olen ollut töissä, kokouksissa ja kampanjoimassa. Meidän keskustelut on ollut hyvä pohja ja arvostan vaimon näkemyksiä valtavasti. Mun lapset on ollut myös kiinnostuneita ja jakamassa mainoksia. Lapset ovat myös autelleet tapahtumissa ja olleet kiinnostuneita kaikesta. Anopille erityiskiitos myös käsintehdyistä kampanjakangaskasseista ja tuesta.

Ystävien, tuttujen ja tuntemattomien tuki on ollut elintärkeää. Teitä on niin paljon, etten mainitse kaikkia erikseen. Kampanjapäällikkönä toimineen Hannan panostus on ollut valtavan tärkeää. Hanna on leiponut, ideoinut, jakanut flyeireta, ollut mun tukena ja jakanut ajatuksia mun kanssa. Hanna on ollut mukana kaikissa tapahtumissa alusta asti ja hoitanut tarjottavat miltei ilmaiseksi tekemällä ne enimmäkseen itse. Lasselle suuri kiitos ammattimaisesta vaalivideosta ja logistiikkavastuusta. Mun täti, Tuija on ollut tukemassa kanssa koko ajan. Tiikeri teki todella hienot nettisivut mulle ja on tsemppaillut myös. Kiitos kaikille ketkä on lähettäneet #TL2019 kuvia mulle! Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille. Ihan jokainen on tärkeä! Anssille superkiitos vaaliräpeistä ja DJ Hookbaylle teostovapaasta biitistä!

Kiitos Vihdin Vasemmistoliitolle ja kaikille jäsenille ja aktiiveille. Varapuheenjohtaja Emilia on ollut iso apu kaikessa. Erityiskiitos Raine Jakka, valtuustoryhmän pidempi puolikas! Rainen kanssa on ollut hienoa tavata ihmisiä ja olen oppinut tämän kampanjan aikana häneltä valtavasti ja opin jatkossakin, kun yhdessä ajetaan Vihtiläisten asioita valtuustossa.

Kiitos kaikille Uudenmaan piirissä toimiville ehdokkaille, vaalikoordinaattoreille,jä’senille, vapaaehtoisille ja muulle henkiökunnalle. Erityiskiitos toiminninjohtaja Juuso Aromaalle ja vaalikoordinaattori Emmi Alholle tehdystä valtavasta työmäärästä, jota olette tehneet vaalien eteen.

Ja tietysti Li Andersson. Meidän uskomatton taitava ja valovoimainen puheenjohtaja!

Kiitos mua kaikille äänestäjille!! Ei pelkästään niille, jotka ovat äänestäneet mua, vaan kaikille, jotka ovat äänestäneet ylipäätään. Demokratia tarvitsee juuri sinua ja sinun ääntäsi!

Tänään en enää tee kampanjaa. Nyt annetaan äänestäjille jo vaalirauha. Tänään nautitaan ja jännitetään kuinka suuri vaalivoitto on tulossa!

Rauhaa

Jaa artikkeli: